torsdag, augusti 02, 2007

Hej allihopa hela högen!

Jag sitter ensam på ett av Hotel Brittannias 2-bäddars rum i Trondheim och käkar cashews från minibaren snabbare än öga, hungrigare än björn.
Visste ni att Norges motsvarighet till "allsång på skansen" heter "allsång på grensen"? Är det inte äkta coolt? Vi svenskarna borde också ha det namnet på vårt allsångsprogram, fan varför ska vi vara så töntiga för. Vi är helt seriöst skandinaviens polacker, står vid just den norska gränsen och säljer kött och porr eller kanske möjligtvis vågar oss in för att ta ett förnedrande jobb som ingen norsk man eller kvinna skulle vidröra ens om det var det sista jobbet på jorden. Tänk på det nästa gång du pissar en sovande bärplockare på skalpen.

Jag har iaf precis flygit över både tyska, danska, svenska och norska gränsen och det är därför jag är här själv, ensam i väntan på att mina best men ska komma hit från Sverige, vilket de inte gör förns nångång runt middagstid imorgon. Tur att jag har datan med mig och tur att de har gottis på hotelrummet.

Jag var tvungen att checka in min lilla necessär bara för min ansiktstvätt är 50 ml liter för mycket och nu har någon drummel slarvat bort den godamit. Jag stod och väntade vid bandet som värsta väntaren men inte icke överhuvudtaget kom den åkandes. Kvinnan i infon lovade iaf att de skulle finna rätt på den och jag fick faktiskt en helt ny ersättningsnecessär som nåt slags slick på mina salta sår. Ersättningsnecessären innehöll de här sakerna:

- En liten deodorant
- En liten shampoo
- En normalstor tandborste
- En liten Colgate
- En engångsrakhyvel
- En shaving cream
- Några tops
- En vit t-shirt!!!!!
- Ett litet meddelande*

Jag tyckte det var rart av dem och accepterade gåvan. Orka sura i Norge.

Iaf, nu skall jag ha kul på www, kanske besöka nattklubben som ligger mittemot hotellet. Stay gold ponyboys and girls och ta hand om er.

God spis. /k.

(på bilden sitter jag på schäslongen och tittar på trailern till allsång på grensen samtidigt som jag äter cashewnötter)

-------------------------------------

*
"Dear Passenger

we are really sorry for the inconvenience you´ve been caused. Be assured that we are doing everything we can to see that your belongings are located and brought to you as soon as possible.
In the meantime, please accept this Overnight Kit.
We hope you´ll find the contents useful. Airplanes rulez OK!?"

5 kommentarer:

Zwajken sa...

Hej Kim!
Jag älskar din tröja du har på dig, ska det föreställa två hundar eller något liknande?

Ha det bra Kim. :)

karin sa...

Fint av dom att ge bort en vit t-shirt.
Det kan man väll inte få för mycket av, vita t-shirts alltså?

k

Sara sa...

Fan va du e skön asså..:)

Erik sa...

Uppdatera ! 11 dar sen sist ^^ :D:D

Anonymous sa...

Mange Schmidt har kopierat er låt "Den Officiella OS-Låten" :(