torsdag, september 20, 2007


Ja, efter en trevlig helg i Barcelona då jag svimmade av smärta i min brutna tå (eller iaf massiva inre blödningar efter att ha gått in i Jonis häl på beachen) och missade spelningen så är livet tillbaka i sina gamla spår. I alla fall i några timmar till.
Gårdagens spelningar på Debaser blev reducerade till en, men dock genomförd, trots att Frej höll på att avlida av sjukdom. Den var mycket nice. Spelningen, inte sjukdomen.
På väg hem från Sthlm åt undertecknad en papperstallrik med mos och rostad lök och fick digerdöden. Vi fick stanna ute på en mörk skogsväg och sedan var det bara att kräkas och hoppas på det bästa.
Väl hemma somnade jag i min soffa och vaknade sent denna ljuva höstdag...
Det har varit mycket sjukdom och elakheter i hälsan på sistone, men frukta icke. Imorgon spelar vi som om det vore 1999 i Borlänge.

4 kommentarer:

Anonymous sa...

Fett roligt blog och läsa grabbar !

random sa...

Käre Björn, kan inte du lära mig att skriva sådär bra och stort som du gör. Skulle verkligen behöva ett råd eller två av mannen som dansar med lexikon. (ja du hör ju själv. Jag suger)

Jennifer sa...

ni var extremt bra på debaser, inte för att jag hört er på något annat ställe... men ändå!

Ullared sa...

Jag tänkte skriva en väldigt groupie-artad kommentar, men sen blev jag bitter och avig p.g.a att den här förbaskade datorn ideligen påminner mig om att använda HTML-taggar. VARFÖR frågar jag mig, VEM använder detta underliga påfund?!

Som sagt, BITTER.

För övrigt är min ordverifiering QUQFA. Mäkta underhållande.