torsdag, oktober 11, 2007

11 oktober, Stångå HotellHihhiii...
Jag sitter i rum 301 på ett hotell vid resecentrum i Linköping. Björn och Beebop betar av s01e07 av Dexter och jag har precis hittat Radiohead's nya In Rainbows på www, det världsomspännande nätet. The big blue.
Radioheads filosofi för nya skivan är av man får själv bestämma priset för skivan när man laddar ner den. Så jag bestämmer att dom är väl värda 50 spänn för besväret. Det ska jag donera till dom.

Så över till en annan sak. Jag har en digitalkamera som behöver avbetalas till våren 2010 och jag skulle verkligen behöva hjälp med att finansiera den. Så om det är nån som går i samma tankar som jag inför Radioheads skiva så går det att betala in en valfri summa till 5539 7509 (Bankgiro eller postgiro). ocr-numret är 10038096615. Skjut in en femma eller nåt så hjälper ni bandet att komma fram, fotografiskt sätt. Kom igen, jag använder ju kameran för att ta bilder under de galna turnéerna som vi har just nu. En sammanfattning med dom bästa bilderna kommer jag att lägga upp i november.

4 kommentarer:

Anonymous sa...

oh, nu kan man ju tanka vidare på dc utan dåligt samvete. mer sånt.

Belinda sa...

Måste svara på anonym: Höh, vill man inte ha dåligt samvete är det ju lika bra att tjoffa plattan!

Måste säga: SKIT! Bor i Uddevalla, har tre tillfällen att se er, men missar dem alla! Ni tror inte ni kan vara gulliga och ta en sväng hit? :]

anonym ovan sa...

men samvetet handlar ju om de låtar som är svåra/inte går att få tag i som lagliga downloads [har ingen cd-läsare].
dessutom känns det bättre att betala direkt till artisten.

Anonymous sa...

Jag köpte en hel t-shirt då dom var i Gävle för skivorna jag drittat ner

/bittin