torsdag, november 22, 2007

Usch.

Jag har börjat ha drömmar. Inte bara nån liten dröm då och då. Utan massor med drömmar hela tiden. Inatt hade jag typ tre drömmar som jag minns, varav en var en mardröm. Jag och Beebop var jagade inne i nåt gigantiskt slitet industriellt badhus. Fullt med hemliga ställen med vatten och kall fukt och mörk betong dit ingen kunde ta sig för att det var så strömt. Jag tror att jag och Beebop jagade varandra eller nåt... det var nåt med att våra kläder var borta.
- Den andra drömmen var att min hemplanet skulle bli invaderad av någon elak ras som vi hade sett genom nån tidspryl. Alla var helt hsipiga och rädda. Jag bodde inne i en jättestor rymdstation tror jag... flera kilometer upp till taket. Plus att jag kunde flyga. Det var fint. Men resten var hemskt.
Den sista drömmen var inne på en högstadieskola där jag och nån mer blev beskjutna från huset bredvid. När jag och vem det nu var skulle fly ner för trapporna, eftersom vi var högst upp, blev vi beskjutna igen men klarade oss. Plötsligt förstår jag att det var en gammal flickvän till mig som ordnat med sniper-snubben... Vi tar oss ner och blir attackerade av typ 30 grisar som är ytterst otäcka. Vi måste klättra upp i en stor hängande pryl i mitten av ljushallen och grisarna hänger efter. Upp. Tillsist ramlar hela skiten ner och vi lyckas hänga kvar. Alla grisar blir lugna igen... Det visar sig att min gamla flickvän har fixat även detta! När vi springer uppåt följer hon efter och jag knuffar henne över räcket och i luften skjuter min vän henne i pannan... och då blir det fest. Alla, elever och lärarare, börjar dra ut stora vagnar med sprit i korridorerna och sen vaknar jag...
När jag var i Berlin drömde jag en massa gafs också... Mycket skumt.


F.ö. har jag skurit upp fingret illa.
Ätit pannkakstårta och kräftor till middag.

1 kommentar:

AXEL sa...

Du badar för mycket :(