onsdag, juni 18, 2008

Må satan ta Maj Sjövall och hennes kompisar!

Jag har slitit med maten till morsans 50-årsfest sen tio i morse, och slappar nu av innan klädombytet med ett glas kallt Reben som min förtjusande fru bjuder mig på.

Tänkte bara meddela att jag är en olaglig man. En rutten elak man som gör saker i smyg. Eller smyg och smyg, jag erkänner ju nu i alla fall. Och vad erkänner jag? Våld? Nej. Dåligt bemötande? Njae. Inbrott? Nej.

Följande:

Jag har laddat ner Jan Glos film Arn - Tempelriddaren, inte för att se den, utan enkom för att sprida den vidare, s.k. att "seeda". Enbart för att jag hatar Jan Glo av hela mitt hjärta. Han är en smutsig man med vidriga värderingar. Det var synd att han fick sitta i finkan under IB-tiden, men det hindrar mig inte från att tycka han är djävulens tjänare som åratal senare smutskastar Unni Drougge eftersom hon blivit misshandlad av sin pojkvän (Jan Glo's förläggare eller nåt liknande). Bojkotta filmjäveln genom att ladda ner den och seeda den vidare men utan att titta själva.

Jag har i skrivande stund laddat ner 1,49 GB, och laddat upp 42,5 GB (ratio 30,5)

4 kommentarer:

Anonymous sa...

så otroligt förträffligt! visa old man vart skåpet skall stå.

anon sa...

det är rätt björn, jag ska följa ditt exempel.

demo sa...

Jag gillar Jan Gullego.

empo sa...

grymmens att det finns så många schysta anledningar att seeda. själv seedar jag smk av kärlek. Nedladdat 126.37 mb uppladdat 124.6 gb ratio 986.

/emil