onsdag, januari 21, 2009

Riffan.


Ja, som Björn skrev i några inlägg ner så var jag på Teneriffa i en vecka. Morsan tvingade mig att raka av mig snorbromsen och sen var det bara att rymma ifrån den svenska "vintern" och lapa sol.

Jag bjuckar på lite +/-:


Stränderna

Minus:
Dom där jävla försäljarna som försökte kränga läsk, vatten, öl, frukt, massage och munkar när man bara ville ta det lite lugnt på beachen.
Vattnet var lite småkallt, men hade man bara viljestyrkan så gick det fint att hoppa i.

Plus:
Den svarta lavasanden på Playa de Troya var jätteskön och fin. Vågorna var lömska och ibland kunde man sköljas iväg med en tvåmetersvåg tillbaka till stranden. Spännande!


Hotellet

Minus:
3 gratiskanaler på TVn, 2 spanska och cnn. Jag kommer nog aldrig att ha lika intensiva Obamastunder som på Teneriffa. Jag såg när han anlände med tåg till Washington, såg lite livetal, när han målade nån jävla vägg och höll på och tramsade sig.
Ville man se på de andra kanalerna så fick man hosta upp en euro timmen som man snällt fick stoppa in i en myntautomat fastskuvad i dumburken. Jag testade funktionen och glodde på avsnittet Meet Kevin Johnson av Lost (inatt börjar säsong 5, huga!).
Vidare i sovrummet så fanns på sängen en kudde som var en meter lång och konstig. Den kunde man knappt ha huvvet på. Jäkla påhitt.

Plus:
Ja, vad ska man säga? Tak över huvudet...


Engelsmän


Minus:
Dom fanns i drivor överallt. Både jättegamla och unga. De unga var överviktiga, högljudda och hade fotbollströjor och hängde i gäng på mellan 4 och 8 personer. Jag hörde några av dom sitta och diskutera Reggae Reggae Sauce på stranden.
De äldre var precis som de unga, men utan fotbollströjorna. Och dom hängde i gäng på mellan 4 och 16 personer, och spelade boule, minigolf och nån sorts utomhusbowling.

Plus:
Alla matställen sålde english breakfast för 2,50 euro. Mumsa!

4 kommentarer:

Anonymous sa...

Älskar eran ny sida :) tänkte att jag kan skriva det här.

Sanna ! sa...

Chill !

Johan sa...

En minst sagt givande rapport!

Till viktigare ämnen: jag hittar inga t-shirtar med era tryck på http://www.merchworld.eu! Redan slut? Kmr det mer?

Yksi sa...

Tung rapport!... Kändes skönt nu i pissvädret...