onsdag, juni 06, 2007

Hehu.
Jag befinner mig i Malmö, staden ni säkert sett på TV.
Det är varmt och konstiga moln ute. I bakgrunden dånar den mäktiga musiken från Rebel Strike på Gamecube... hade tänkt att jag skulle spela lite... men efter att min krigarman lyckats
hissa upp sig i en stor AT-AT och blivit hängande där tills tiden gick ut så var det inte lika roligt.
Jag tröttnar alltid på drygt fem minuter. Jag vill verkligen kunna spela tv-spel... eller datorspel. Men jag kan bara inte med dem. Jag gillar estetiken och själva idén med att spela spel... men jag kan inte göra det. Tycker dock mycket om att sitta och slöglo på andra som spelar.
Det är ju typ som att hellre välja att sitta och titta på pornografi än att ha sex själv... ojoj. Var är världen på väg, och jag med den.


Igår fylldes det inte år men studentfirande var det. Vi lyckades trycka in 19 personer i vår van. Det var skoj. Och så skränades det Ace of Base på tokig volym genom gatorna.
För övrigt var det Maya (även känd från Jospressen), som var klar med studierna.

Jag hade köpt förköpsbiljett till Jeriko, nåt ställe i Malmö som jag aldrig varit på. Fast nu har jag det, i drygt en kvart kanske. Det var inte så kul. Eller så var jag inte på humör. Eller... jo, det var jag nog. Jaja. Skitsamma.

Sen gick jag hem.

Inga kommentarer: