torsdag, juli 19, 2007

Matlagning.

En sak har slagit mig lite. Jag vet inte om det är av stor vikt för någon förrutom mig själv, vilket jag helt naturligt struntar i eftersom jag i verkligheten inte tror att någon läser den här bloggen... eftersom det inte finns något forum för feedback... vilket i sin tur är lite skönt... eftersom jag för tillfället vill ha så lite feedback som möjligt med tanke på att Wermlandsblaskan skrev att det dansant räddade vår spelning från mitt fulla pladder (MEN HÖR MIG GUD! Jag var så fruktansvärt nykter på spelningen att jag knappt kunde förstå det själv... och samtidigt som jag skriver det här kommer jag automatiskt fram till varför mitt mellansnack inte var så over the edge... eftersom jag uppenbarligen inte var mig själv - ergo - jag var nykter. Har det kommit till det? Ajaj!) Nåväl. Jag minns inte alls var jag var.

Jo, nu minns jag. Jag funderade över en sak - och håll i er nu - varför heter det att man bakar en paj om den ska serveras som efterrätt, och varför heter det att man lagat en paj, om den är ämnad för syftet att ätas som reguljär föda?

Hmm. Sånt kan man fundera på. Det är ju samma degrecept... (sid. 74 Bonniers Stora Kokbok... min nuvarande Bibel).

Snart ska jag ut med min far och äta mat. Hej.

3 kommentarer:

Zwajken sa...

Jag tycker det är verklig intressant lässning och inte intressant som en "bra" bok, utan mera intressant på hur du ser på saker och ting.
Så det ska du veta, det finns faktiskt folk som läser eran blogg!

karin sa...

Jag håller helt med zwajken!
Det är intressant att läsa & se vad ni tycker & tänker!

Anonymous sa...

1. Dina mellansnack låter ju alltid så där? För övrigt är det ett under att någon hörde vad du sa, med tanke på att mikarna var så lågt nerskruvade.

2. Det kommer alltid att finnas individer i publiken som visar att de inte förstått nåt genom att ropa efter "Kasta sten".