onsdag, juli 18, 2007

"Jag tror att vi vinner"


Jag och min goda vän Adam Svanell sitter och surfar runt på olika meningslösa e-zines på nätet. Sedan faller vi för en rubrik på en artikel på Innebandymagazinet:

"Jag tror att vi vinner"

Holy smokes. Där fick folk som ska tippa odds på innebandy det hett om öronen. Vad menar han? Är han osäker på att dom ska ta hem pokalen eller är det bara så att han har så dåligt självförtroende och är så konflikträdd så att han sejfar och ger ett tvetydigt svar.
Hade han, istället för innebandy, hållt på med proffsboxning så hade hans svar självklart varit:

"Jag ska vinna hela skiten. I'm the greatest. The best is what I am!"

Men nu är det inte så. Stackarn spelar innebandy och är redan nervös över hur det kommer att gå för honom och hans polare i matchen. Han kan bergis inte ens sova om nätterna pga alla tankar som flyger runt i huvudet: Vilka var det vi skulle möta nu igen? Ska jag duscha före eller efter matchen? Vad händer om jag glömmer min bandyklubba hemma igen? Kommer nån jag känner att komma dit? Vad vinner vi egentligen? Äran? Har jag lämnat in biblioteksböckerna förresten? När ska jag ha råd med en Hästens säng? Varför vågar jag aldrig testa sushi, fast mina polare säger att det är grymt och nyttigt? Har jag råkat dela ut mina familjebilder på DC++? Om vi nu vinner innebandyfinalen, ska vi behöva skatta för pokalen? Varför står det mobileo i ordlistan på min purfärska Nokia N95 när jag skriver mobilen? Kommer ungarna att bli besvikna om vi åker till EuroDisney i Paris istället för Disneyland i staterna? Vad kan jag göra för att förebygga klimatförändringarna? Är det för att jag äter morötter som gör att jag är så risig i kistan? Varför finns det färger?

2 kommentarer:

Anonymous sa...

ahhahahahahhahahhahhahahahhahahahhahaaaaaaahahhahahhahaLOOOOOOL!
Ska jag duscha före eller efter matchen? Vad händer om jag glömmer min bandyklubba hemma igen? Kommer nån jag känner att komma dit?

ahh, fuck va kul!!

Sara sa...

hahahhaahhahahaha, så JÄVLA sant.
innebandy är inte ens någon sport.