lördag, juli 07, 2007Såg en Pepsireklam precis. Ja, den med en snubbe som inte får ut sin Pepsi ur automaten så att han slår och stampar så hårt att golvet ger vika och han ramlar ner till våningen under. Såklart ramlar han ner till Black Eyed Peas studio utan en läsk i handen. Bandmedlemmarna blir skitchockade först, men i nästa sekund klappar dom lite händer och bildar en mosh pit. Sen börjar alla stampa i golvet och alla ramlar ner våning för våning.

Lite saker jag kom på när jag såg den:

1. Är det inte lite dålig pr att killen inte får ut sin läsk ur den där förbannade automaten? Det känns lite som att Pepsi står och pissar sig själva på benet när dom går ut med ett statement att deras automater är så kassa att det krävs 5 våningar för den att falla för att det ska ploppa ut en sketen läsk.

2. Hela fallgrejen blir en stor förlust för Fergie som blir av med sin hatt redan på andra våningen.

3. På våningen där ett par kollar upp en tom lägenhet med en mäklare (med i den längre reklamversionen) är paret inte varse om att dom ska flytta in i en svettig lya med en videoinspelningsstudio på övervåningen och Friskis & Svettis under dom. Plus att jävla Black Eyed Peas gör stora hål i taket och golvet och nästan får mäklaren att stryka med. Vem kommer att betala att dom hålen fixas? Förlustaffär det med i vilket fall.

4. Självdistansen i att en på gymmet blir skiträdd för Fergie och skriker till. Humor.


Vi får väl se vad Coca-Cola kokar ihop för reklam efter Pepsis succéreklam. Jag gissar på att det blir Pussycat Dolls som släpar upp en Coke-automat och ställer den där Pepsiautomaten en gång stod.

6 kommentarer:

Zwajken sa...

hehe, vilken analysering! :)

Emmy. sa...

omg xD
lätt bäst!! you go!

pw sa...

Mm, exakt såhär resonerade jag själv minsann. Trevligt att jag hittat en jämlike.

Förresten, såg att ni spelar i Strömstad om några dagar. Frågan lyder: Var spelar ni egentligen på för ställe?

Anonymous sa...

Skriv på ffs ^^

Ebba yoo sa...

Vad fan är golvet iden där byggnaden gjort av igentligen!? Och vad går pepsis reklamarbetare på?

Jesper sa...

Hihi det första jag tänkte på var:
borde den inte vara jävligt omskakad när han öppnar den?