lördag, juli 07, 2007

Sitter verkligen med dagens i-landsproblem framför mig nu. Jag har inte min bärbara dator här hemma i mitt gamla pojkrum i Norrköping (Den lämnades i Björns atelje igår kväll) så jag får helt enkelt mecka ihop min stationära dator. Oprydlig som jag är så har jag såklart packat sladdarna i olika flyttlådor så det blir till att gå igenom alla kartonger för att komma åt två strömsladdar, en skärmsladd och ett tangentbord av märket... fan det står inte vad det är för märke. Men den uppfyller de kanadensiska strömstandarderna enligt en klisterlapp på undersidan. Jaja whatever.
Det stora i-landsproblemet är att jag har ingen mus. Var fan är den? Ja, justdet, jag hade med den också till ateljen.
Så vad får jag göra? Surfa med tangentbordet såklart. Att sitta på skunk blir genast ett helvete eftersom man hela tiden måste plöja igenom ens egna kompislista med tab-knappen för att komma åt någons dagbok. Så kan det vara. Tokigt. Tokigt minsann.

Nu ska göra om en bouleväska till ett necessär. Det går simpelt ut på att jag ska ta ut boulekloten och försöka komma på vad jag ska göra av dom och sen peta in en tandborste i väskan. Ready to travel! Where? A to the R to to the fuckin' Vika! Fast på onsdag. Ses där.
Då ska det svinas.

3 kommentarer:

karin sa...

Det blir bäst på arvika!

#### sa...

Svina är bara förnamnet. Herrejävlar.

Sara sa...

sämst ljudsättare. ni var som vanligt perfekta.