lördag, augusti 25, 2007

Är det såhär när man är kär när man är liten? Hur blir det då när man är kär när man är stor?Jag skrev ett inlägg igår men det blev raderat av mina bandkamrater, jag hängde tydligen ut någon. Jag gör en lightversion. Ta förhelvete inte bort det här.

Jag upprepar kortfattat.

Igår gick hela mitt liv åt helvete, någonting som jag trodde skulle vara för evigt sa bara pang bom och föll som ett korthus.

Jag har ett ”knep” i jobbiga sitationer som jag har tillämpat sen min barndom. Ransaka aldrig dig själv, bara stöt bort alla jobbiga saker och gör något roligt istälet. Antagligen kommer alla liken i garderoben att ta sig uttryck av total sinnesjukedom i trettiårsåldern, var sak har sin tid.

Jag har funderat över att ge mig själv en googlediagnos, bara ett klick bort finns information om vad som händer om man aldrig ställer frågor till sig själv. Jag vill inte veta, jag har sett tillbaka till framtiden. Den som reser i tiden riskerar att ligga med sin egen mamma.

Jag har spenderat tjugo timmar med att gråta, nu ska jag ta mig an världen. Jag har ljugit mig in på ett hotell genom att uppge falsk identitet. Jag är just nu Gustav Kronkvist i billie the vision and the dancers. Om dom visste att Gustav var indier hade dom nog inte släppt in en vit man i hans fyrstjärniga rum.


Jag irrar omkring helt planlöst i sverige för tillfället, jag är förkrossad.

10 kommentarer:

Zwajken sa...

heh, ledsen för det som har hänt dig, hoppas du mår bättre snart! :)

Sara H. sa...

:/ jag är okänd för dig och du för mig, men jag känner verkligen med dig! jag har faktiskt inte haft något långt förhållande, eller jo. men inget som spelade någon egentlig roll. jag blev bara berörd av inlägget.. äsch. du kommer ändå inte svara på det här for sure, så jag orkar inte lägga ner någon tid, för det är bara pinsamt. jag tycker att du är söt. puss. :)

sanna sa...

Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. För det blir säkert bara fel. Men gråt för i helvete för det hjälper.

Anonymous sa...

Okej, Frej. En dag i taget. Fan, en minut i taget om det är vad som krävs. Och när du känner att du inte klarar ens en minut kommer du till mig, okej? För jag skulle vilja att du klarar dig bättre än jag har gjort.

Elbow sa...

Join the club... Livet suger ibland.. 1 år, 2 månader och 4 dagar... =/

anslem sa...

Frej, du är så jävla bra. Du klarar det.

Anonymous sa...

Det är klart att du klarar det. Du är bäst ju! <3

Hot Chicks sa...

Du är hjärtligt välkommen till oss i Götlaborg!

Bexx sa...

det där med att hela skiten förmodligen kommer komma tillbaka när man är tretti bast måste jag hålla med om. jag har vart med om en del saker som man bara måste förtränga för att orka med något och jag kommer nog få sota för det när min karriär (inom något ännu obestämt ämne) börjar ta fart.
och jag är fortfarande upset för att jag missade spelningen i Uppsis.

Ellen sa...

Frej! Du är min idol, och jag skulle gör allt för att få träffa dig, eller ens bara få se dig! Du är bäst och häftigast i hela min värld! Hoppas att du mår bättre snart. :(