lördag, mars 08, 2008

Joni & Björn livebloggar om schlagerhelvetet.

20:08
Välkomna ska ni vara till denna livebloggning med Björn och Joni, live från Kiruna ett vardagsrum i Norrköping. Vi vet inte varför vi gör det här men eftersom vi varit i UK i en månad så har vi aldrig hört låtarna innan. Let's roll!

20:09
E-type & Poodles - Line of fire
E-type var för i helvete fruktansvärd! Önskar jag hade nåt att bedöva mig med! En annan kanal på tv kanske... ne, usch vad det där inte var bra. Och vad är det med dialekten?

20:13
Sibel - That is why i'll go.
Och nu är den nån liten tjej som sjunger. Hon ser ju lite söt ut. Men fan vilken tråkig låt. Sibel baklänges måste bli Lesbisk.

20:16
Nu snackar Luuk med dom två första banden. Sminket står som spön i backen. E-type borde dra tillbaka till Gotland och fortsätta lajva riddare igen.

20:20
Ola - Love in stereo
Attans! Nu blev det server error på bloggen... jaja.
Ola! Ola! Han ser förjävlig ut! Torrshampo goes wrong! Om han går och vinner hänger jag mig. Lätt att sitta här och vara musikkritiker när man spelar i ett av världens bästa band. Inte lika lätt när man just fått sina kulor sugna av en scripta i Kiruna. Dö Ola.

20:26
Caracola - Smiling in love
Ajajaj. Vilken tjejgrupp. Men däremot skulle dom gå långt i eurovisionsschlagern. Låten är ganska catchy (på kontinenten). Och en höjning på det och gnistor från taket! Jag vill ligga med hon i blå klänning.

20.32
Ola åker vidare. Brudarna vinner säkert för att man de facto kan.... nehe. Ola vann. Sverige älskar Ola. Eller i alla fall de elva som röstade på honom. Hans mamma och hennes vän. Usch. Jag tittar bara på det här för att det är tv. Jag gillar ju "Sen kväll med Luuk"-Luuk. Kaka på kaka. Vad hände med Schlager-Björn. Och varför kallar de honom så? Det är ju anus att kallas så. Jag heter Björn. Ibland kallas jag SMK-Björn, och det är väl okej. Förresten så hatar jag Ös Nudjen också.

20.35
Carola och han den andre - Nånting med love
Milf på Carola, men den andre stollen? Vad gör han där? Och varför har han halsduk på sig? Har de legat med varandra? Antagligen. (Jävligt hög nivå på det här bloggandet.)

20:39
Nordman - I lågornas sken
Det här ser jag fram emot! Nordman är nordman. Han kommer nog att dra tillbaka till finkan efter uppträdandet. Den enda han känner är den där låsharpan som besöker honom lite då och då. Försöker att smuggla in fil. Nu bränner dom en jävla brud på scenen! Jävla stil att göra sånt skit på internationella kvinnodagen. Bra gjort!

20.44
Carola är fan helt jävla blåst. Det är bra att hon håller käften när hon inte sjunger eftersom hon är mot bögar och flator... och nu ska vi få veta om Nosferatu med Dalahästen eller Carola... ah! Carola vann inte! Hon är sämst! Sitter säkert och tjuter! Ha! Sverige gillar inte henne längre! Hon är stångad av ett formbröd! Heja Nordman! Inte tillbaka i finkan för dig den här gången! Du är fri i några dagar till!

20:49
Thérése Andersson - When you need me
Powermetal så att hälften vore jävligt nog! Hårda minimala gitarrer med såna dära jävla kastanjett-grejer inblandade. Och opera blandat med massa jävla fläktar som blåser upp hennes vita dress. Den här kommer inte pensionärerna gilla. Än.

20.52
Suzzie Tapper - Visst finns mirakel
Wow, bara fyra killar som har proddat den här tjejen. Oj, och Amy Diamond pratar väl om henne innan. Hon är förresten byxmyndig nu, Inte för att jag kan tänka mig henne ha sex. Skit samma. Nu är det Suzzie som sjunger. Det är rök överallt och "öppnar himälän för mig nuuu".
Usch. Hon suger ju också. Påminner om nån gammal Scocco-dänga... nåt han skrev till Lisa Nilsson. Den är bättre. Det går ju sakta så man hinner inte bli riktigt förbannad på den här låten. Där kom till och med den regelrätta höjningen. OJ! Nu är de ett helt glatt gäng på scen.
Det enda miraklet här är väl att du fick vara med i tv.
Och nu står Luuk och ljuger igen. Vojne vojne... nej! Inte Lisa Nilsson. Eva Dahlgren.

20.58
Vem blir det som vinner nu då??? Bimbon med otäcka rösten eller den andre???
JAAAA! Horan med power-metal-opera-fläktarna vann inte!!! Det finns en gud!
Fyfan! Alla låtar var mycket dålig, tack, tack.

21.00
Men! Nu åker Luuk och tjabblar med Arga Sajonmaa. Luuk är Bond! Hoppas Luuk vinner! Haha! Lasse Berghagen! Och Anna Book! Brilliant! SVT återupprättar sig och visar att de är riktiga genier! Hurra! Det är för detta vi betalar guld till tv så de kan hålla på! Hurra i Haga!

21:05
Fan nu kör alla finalisterna sina jävla låtar igen. Vi orkar fan inte. Vi zappar lite och kollar tillbaka när dom har kört sina låtar igen. VI syns om en halvtimme eller nåt. Nu dags för en drink.

21:22
Det här är olidligt att glo på. Sitter på Facebook istället och pokar randoms. Nej, det gör jag inte. Pokar aldrig folk. Jaja, skitsamma.

21.27
Jaha. Nu ska vi få se... Sibel? Nämen, vad ledsen hon blev. Ska vi få höra hennes låt igen? Hoppas inte. Egentligen spelar det ingen roll att hon vann, för ingen borde ha vunnit. Alla var fan sämst. Allt var skit. Allt. Inte en enda bra låt. Inte en enda jävla låt lyckades de komma upp med. Så, ögongreken och the Nordman. Hm. Hoppas de krockar ihjäl sig på bussen ner till huvudstaden eller ger upp själva. Det här var fan som sagt olidligt. Vad fan ska andra chansen vara bra för? Vinner man inte så kan man fan inte vinna ju!
Sibel får blommor! Hoppas hon inte tål blommorna och får utslag och blir narig om händerna.
Nordman får också blommor. Nu kommer han få den i baken när han kommer tillbaka till kurran. Det är vad blomkillar får i finkan. Tänkte han på detta? Fast han kan nog pilla upp vilket lås som helst med all sin piercing, så det kvittar ju var man stoppar honom, han pick-lockar upp vad som helst. Skitsamma.

Nu drar vi. Ciao.

/björn å joni

9 kommentarer:

Poggelipuff sa...

Sibel = lebis baklänges.
alltså bebis.

Marsmaskot sa...

"E-type borde dra tillbaka till Gotland och fortsätta lajva riddare igen" Hahahahahah jag dör

får mig att tänka på detta http://www.youtube.com/watch?v=j_ekugPKqFw

ämma sa...

Haha, ni har så jävla rätt. Schlagerfestivalen är redigt kass, be till gud att rongedal vinner eftersom de var de enda som var lite bra iallafall!
älskar era kommentarer btw xD

Anonymous sa...

Men ingen av brudarna
hade ju blå klänning!

B Gumble sa...

åh, bilder också :) och kommentarer som ur min egen mun...

måste passa på att be om ursäkt, efter att ha läst inlägget om fildelning så laddade jag ner alla era album. det känns bättre nu när jag har fått erkänna :)

Anonymous sa...

hahaha,,, döroligt! :D

Erik Bergström "Björklund" sa...

En runda cs ?

schlagerhatare sa...

Björn, du har helt rätt, schlagerfestivalen är sämst

Anonymous sa...

björn, om du spelar cs med erik får du en kram.