söndag, augusti 24, 2008

Huja!

Jag vaknade kvart i sex i morse bredvid Beebop på nåt fancy hotell i Düsseldorf. Läste en god bok fram till halv sju då vi strotade ner till frukosten. När hissdörrarna går upp står Kim redan i hissen på väg ner han med. Frukosten är suverän. Precis vad man vill ha när man mår som man förtjänar efter att ha somnat innan ett framför Harold & Kumar Go To White Castle för trettonde gången.
Igår spelade vi på Open Source Festival, jättetidigt. Men det var kul. I Holland. Kul i Holland (Det är visst i Tyskland Düsseldorf ligger). Det är vad vi haft. Flyget hem går inte förrän fem i sju ikväll. Det blir McD och läsa bok på flygplatsen i många timmar.
Frej och Hannes är tyvärr borta. De stannade kvar på festivalen medan vi andra drog tillbaka. Suktade inte efter rena hotellakan och duscha. Det gjorde dock vi. Fick skjuts med en trevlig man som stannade lite här och där. Jag minns inte exakt varför, men jag passade på att slita upp bildörren och ramla ner för en sluttning ner i ett majsfält där jag snodde så mycket majs jag kunde bära. Den var tyvärr inte mogen. Så jag lämnar nog kvar den på hotellet.

Så den tråkiga nyheten...

Någon jävel snodde Jonis sytemkamera i fredags, på vårt hotellrum i Malmö. Någon vet var den är. Någon utklädd till ett SMK-fan, stal den på Jonis rum. Om ni känner att någon av era vänner som var där då, tycks ha en helt ny kamera, stor och svart, gör något åt saken. Kommer den till rätta är allt frid och fröjd. Men det var dålig stil.

Kram till er, DÖD till Kameratjuven.

4 kommentarer:

Anonymous sa...

Harold and Kumar är så roliga, dom har gjort (enligt mig) världens roligaste komedier.

Anonymous sa...

inte ett ord om spelningen i malmö? =(

bonden sa...

du kanske hade sluppit bli bestulen på kameran om du inte hade snott majsen... :P

what goes around, comes around

Bjorn of SMK sa...

Det var inte jag som blev av med kameran, det var joni. Han ska inte straffas pga mig.