söndag, augusti 17, 2008

HELVETE!!!

Okej, Hät sitter man. Det är morgon. Jag har varit uppe i tre dygn om man räknar bort sömnen på flyget från Holland. Som tour manager för Slagsmålsklubben hade jag självklart med mig min dator till Lowlands, festivalen i Holland. Resultatet blev att jag nu sitter i ett kålsvart rum med en lampa riktad mot skärmen eftersom den knäckts på något mystiskt sätt. Paj är den. Trasig. Jag som inte har ett öre måste nu huxflux köpa en dator för tio tusen kronor. Det är trist. Var får man tio tusen kronor ifrån? Nån som vet nån som vet nån som vet sånt? Sälja kokain? Knulla med rika män? Hitta guld? Råna en bank? Jag måste ha en dator! Jag kan inte sitta med den här om just nu har en svart gameboyskärm! VARFÖR gör Gud så här mot mig? Hade precis köpit 320 GB minne och 2,5 GB ram... till vilken nytta då? Förbannade jävla avundskuk!
Att jag spillt whisky i tangentbordet kan jag leva med; det funkade i alla fall... men nu. Nä. Usch, Ska nog sova nu, kanske drömma om att jag har en dator som inte är trasig...
Om vi har nåt fan som har en pappa som är chef på Apple i sverige så får ni gärna höra av er. Och ursäkta så himla mycket om det är några stavfel i den här texten, men det går med jävla nöd och näppe se vad jag skriver.
Hej.
Er, Björn

8 kommentarer:

Jennifer sa...

Jag vet att min pappa precis har fått en stationär Mac över, den ska nog vara ganska bra. Vad som händer med den nu vet jag inte riktigt, kanske kunde vara nåt?
Sen vet jag ju förstås inte om jag får gå omkring och lova bort prylar haha. :)

Bjorn of SMK sa...

Jo, det får du gärna göra. Du kan ju fråga honom i alla fall. Eller? Plz!

rob hubbard ftw för helvete sa...

jag har en 486 dx2 med turboknapp, funkar fin fint med win 3.11 vill du ha med floppy drive lr utan?

Jennifer sa...

Men såhär i efterhand kom jag på att en stationär dator inte riktigt är vad du söker? Om du nu gör det så ska jag självklart se vad jag kan göra!

Sünthpopper sa...

Du kan få min dell. Jag vill inte ha den. Även om det är den ända jag har. Fast då får du komma hit och hämta den (och ta med dig Frej.)

samma som ovan sa...

fin stavning har jag. *enda menade jag.

Linus sa...

Har en Laptop vid märle Fujitsu Siemens som du kan få köpa billigt därför jag nu skall jorden runt i september. Det är en helt OK dator med 2 ghz , 80gb hdd, 256mb g-kort och 2 gb i ram .. Billigt som sagt om du är intresserad !

Farbror Frej sa...

Humor att rummet är kålsvart!
Har hört talas om vitkål, grönkål och rödkål, men aldrig svartkål!
Sjukt bra spelning i Malmö ikväll!