torsdag, augusti 14, 2008

Stackars Joni.

Min dator kraschade för två dagar sedan. Den ville inte hitta hårddisken. Bara dog. Pang bom. Ett års musik åt helvete. Borde ha backupat mig en bit, men det har jag inte tänkt gjort. Har glömt. Hannes sa att man kunde lämna in den till nåt företag som lagade den för 10 papp. Huja! Jag som knappt har råd med Acne Jeans.
Samma kväll beställde i alla fall jag och Joni varsin ny hårddisk på vardera 320 GB. Ett uppköp på typ 250 GB. Heja mig.
Joni och jag har suttit som hökar över posten.se eller vad det nu heter för att se när Nya Torgets Spel & Tobak skulle få i dessa nödvändigheter.
Så idag! Två dagar efter att vi beställt kommer de! Otroligt. När jag och Beebop skötte Djur&Mir's webshop tog det drygt en månad att få en tröja. Huja!
Allt gick väl med min dator och jag har spenderat hela dagen med att ladda ner diverse saker man nog behöver på sin dator. Tyvärr så är ju tusen bilder, tusen låtar (ne, men kanske hundra), och mails borta nu (välj inte att erat mailprogram ska ta bort orginalen från servern...).
Plus några gig med musik i iTunes...
Hur gick det då för Joni?
Jo, han stoppade in hårddisken och bpffkr... Trasig.
Bara att skicka tillbaka.

SÅ!
Nu har jag laddat ner två gig med musik och tänkte nog fortsätta med det resten av natten.

Imorgon spelar vi i Kungsträdgården. Kom dit och kasta gravad lax på oss.

Björn

11 kommentarer:

Samuel sa...

Köp en likadan hårddisk från samma utgåva och byt ut kretskorten. Oftast det som är paj när man inte alls man hitta disken ens i BIOS.

Anonymous sa...

ni borde ha popup för kommentarerna. mycket bättre(Y)

Anonymous sa...

vi försökte kasta gravad lax, men det kom inte fram.........

Signe sa...

Efterlysning. Du skallige något berusade man i en jättesnygg Chicagot-shirt som i går uppträdde i Kungsan, ska vi hångla nån gång? Jag var den snygga tjejen i flanellskjorta cirka 25 meter rakt ut i publiken :)

Anonymous sa...

visst :)

BabyCat sa...

Kära SMK,
jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig då ingen har svar på min fråta.

http://www.youtube.com/watch?v=O6OXnwEiZKk

Vad heter låten som börjar vid 1:09?

Andre sa...

Hey gubbar!
Jag vet inte riktigt vart som är smidigast att få tag på er! Men jag är frilansfotograf vid namn Andre Engdahl Jofre :) och tänkte höra efter om det går att fota er på scen? (DVS bakom er) under någon låt på spelningen. Jag innehar även presspass för hela festivalen, men dessa frågorna är upp till banden :)
Skåwl!

kontakt: andre.engdahl.jofre@gmail.com

Wendela sa...

Men men men men men men. När får jag se er på en egen konsert i stockholm, inomhus nästa gång?
/Wendela

isabelle est belle sa...

@ babycat:

var inte helt nykter när dom sa vad den hette men hette den inte nånting med banka? typ "banka kommissarien hårt" eller nåt i den stilen?
har för mig beebop sa det innan dom drog igång den.

Erik sa...

Brutal Weapons heter den :)

Bjorn of SMK sa...

hej signe. jag åker upp till stockholm om en vecka. klockan 1600 är jag framme. vänta på mig på stationen så hånglar vi sen.