måndag, september 29, 2008

Hej jag heter Björn och jag har varit nykter i sju dagar.

Fasta, fasta, fasta. Magister Farsan Erik stövlade in i morse och sa att det var fasta, inget att äta på tio dagar; juice och buljong. Svältprojekt i vuxen ålder, men helt klart ett steg i rätt riktning. Beebop, Joni och jag for ut till Mediamarkt och handlade en 20"skärm, tangentbord och adapter. Som bekant så gick ju min Macbook sönder under omständigheter i Holland eller Belgien. Hursomhelst har jag nu lyckats bygga om lite på mitt två meter höga skrivbord och baxat in den trasiga datorn mellan de läderinbundnda uppslagsverken så det nästan ser ut som jag har en iMac nu. Läckert och hett, snyggt och nytt.
Joni och Beebop åt korv på Willys, jag tjurrusade in och köpte juice, det skulle ju fastas som bekant.
Väl hemma, efter ombyggnad av arbetsplats, klockan åtta, påminner Joni om att det är lamm hemma hos Magister Farsan Erik. Huga! Min enorma pepp och kurrande mage kändes som en bluff! Eller bluff och bluff, det kändes fel. Men lamm är lamm. Och gott.
Så nu är det femtiosex minuter kvar till den riktiga fastan startar. Och den här gången kan ta-mig-fan ingenting gå snett!

2 kommentarer:

anon sa...

detta låter spännande. som erat fem kilos-projekt! jag gör nog samma sak, alltså, tar del av fastan.

DU vet mycket väl. sa...

Ja du cykelbjörn den här fastan kommer "säkert" att gå bra och du kommer "säkert" att komma i matchvikt innan nästa sommarturné.

Vi älskar dina misslyckanden.