söndag, september 21, 2008

...promenerade in i baren och spred skräck

Hej på dig bloggjävel, det var fan inte igår.
Jag sitter och fångar dagen i notorious luxurious Strömstad med fötterna i ett varmt mjölkbad och axlarna i händerna på en fet bagar-Berta som vet att knäcka där det knäckas skall.

Igår käkade jag upp en sån här:


liten krabat med hull och hår tillsammans med mina vänner och en magisk hovmästarsås. Kungskrabban sägs ha klättrat i land nånstans utanför Karlskrona och på sin väg in till stan ha knipsat huvudena av två byggjobbare som monterade bullerskydd vid ett radhusområde strax innan den blev brutalt nerskjuten av ett rådig civilgarde...för att sedan tjäna som punkgryta 2.0 åt Slagsmålsklubben. Det finns så mycket olika saker.

Klubben vi spelade på heter the Cod, som betyder Torsk på engelska för er som inte kan engelska. Vägen mellan the Cod och vårt hotell bryts av ett mörkt vattendrag och för att krossa det måste man antingen rida en två mils omväg till närmsta bro, eller presentera en giltigt båtbiljett för den datoriserade årsmannen som står och väntar nere vid flodkanten. Minns ni den där flottvakten i Shadowgate som man måste muta med ett kopparmynt för att komma över till andra sidan? Ungefär så var det, fast i modern tid, och såklart hade vi tappat bort kopparmyntet. Jag och vår engelska gäst Storm Mortimer började gå 2milapromenaden medans annat löst folk väntade på kajen, bättre tider och Joni som enligt ryktet inte tappat bort sitt passerkort.

Björn Anders Nilsson och vår fanclub-president Alexander valde att tänka utanför ramarna och ta den blöta fågelvägen till hotellet, alltså simma de futtiga 5 metrarna som skiljde oss från destinationen. Trist för mig att Björn hade min mobil i sin jackficka, den är död nu. Tur för oss att vi kunde följa deras blöta spår hela vägen till hotellet, annars hade vi säkert gått vilse och då hade vad som helst kunnat hända. Usch.

I vilket fall som helst var gårdagens konsert den sista vi gör i år! Ni kan släppa ut era döttrar nu om ni vill, den enda kontakt med alkohol jag ska ha de närmsta månaderna kommer ske med en bomullstuss då jag desinfekterar skrapsåren jag fått under resans gång. Visst är det härligt!
Det är, faktiskt, på tiden att vi presenterar lite nytt musikmaterial för era nyfikna vaxöron innan hela havet stormar på era scener igen. Vi har under tiden bett och betalat coverband i alla svenska byar med mer än 20.000 invånare att plocka upp minst en SMK-låt i repertoaren så att ni ska ha nåt att spilla vin&sprit på varandra till när vi är borta. Sweet, no?

Fredagens New Media Meeting förtjänar ett omnämnande, hurra, vilken fest! På dagen fick vi hänga med en engelsman som adminade en sån där maskin som kan skriva ut 3D-objekt i plast, IRL. Tex skor, glasögon eller flugsmällor. Maskinen kunde även reproducera sig själv. Hello Skynet!

På plats fanns också en Japan som hette Yoshi som byggt ljudmoduler av lego och knäckebröd. Cool Japan! Jag har bilder men måste hämta min USB-kabel innan jag kan visa dom. Håll ut!

I go now.
Knatte, Fnatte & Tjatte fuck up.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article124587.ab

5 kommentarer:

Claudio sa...

Slut på spelningar för i år :(
Kommer det några nya låtar som kompensation istället? :)

//Claudio

synthpopper sa...

"för att krossa det"

HAHAHAHAHAH. Svengelska <3

Emma sa...

Inga fler spelningar? Noo!
Kan ni inte komma till Stockholm och spela snart, jag vill verkligen se er!
Ni är grymma.

ISABEL sa...

"I vilket fall som helst var gårdagens konsert den sista vi gör i år!" inget norrköping på kulturnatten , inställt ? :O

Beebop sa...

Kulturnatten är dj-set, icke spelning. dom som satte ut den annonsen fick det dock att framstå som att det är en spelning, vilket är helt fel