måndag, oktober 27, 2008

Wixawin!

Ibland får jag sms i min telefon som lyder ungefär: "Nästa fråga i vår tävling! I vilket land bor Tom Cruise? SMS'a A för USA, SMS'a B för Tyskland!". Varje gång det händer trycker jag argt på 'radera', och undrar när den här terrorn ska sluta. Idag slutade den. Den slutade genom att min telefonräkning kom på blyga 452 kronor. Okej, tänkte jag. Den brukar vara ganska hög, men jag har en spec så jag vet alltid vad som kostat vad. Den här gången var det lite ryska samtal och smsbiljetter för buss som kostade. Så till min stora förvåning står det "frågesport wixawin.com" 15:- per fråga. De har skickat nio frågor till mig och nu får jag betala 134:- för det. Frågan är nu bara varför i helvete jag fått det här från början. Kan det kanske vara så att de skickar ett sms som man halvläser och slänger, där det står att om man inte svarar tillbaka så antar de att man vill vara med i deras jävla pisstävling. Så måste det vara, eller så har nån annan fixat det här till mig. Jag vet inte och jag skiter i det. Jag är redan bitter så det räcker. Man fick i alla fall gå in på deras sida och avregistrera sig, så nu är jag fri. Men det känns ändå inte bra. Det känns som jag blivit våldtagen i min egen mobil.

8 kommentarer:

Emma sa...

Hannes, var du vid slussen på götgatan idag? i såna fall såg jag dig, du åkte upp för rulltrappan och jag gick ner för trappan.

förresten så är ni grymma, ni måste spela i stockholm snart, snälla?

Anonymous sa...

Der er kun en løsning på det problem: henret kapitalisterne :)
SMS-betaling er desværre stadig et mystisk foretagende, og det har sine problemer at bruge et mobilabonnement så versatilt som mange godt vil. Du ville ikke give et VISA-kort til din datter på 6, men en mobil kan hun godt få. Hmm.
Klag over det -- held og lykke!

Nu hvor Emma også er inde på det, kommer I til Danmark i fremtiden?

Mange hilsner fra Jylland,
Rune

Anonymous sa...

Hi guys :)

I sorry I don't speak swedish, but I love your music and I was wondering how can your albums be bought (online or else?)

Thanks and keep up the great work!

Neogeo sa...

Fick mobilräkning idag på 165kr för Oktober månad. 15kr var abonnemangsavgift och 150kr var Wixawin.

Har inte haft mobil sedan september då den gick sönder när vi badade efter SMK-spelningen på the cod.

Har tydligen betalt 150kr i månaden till wixawin sedan Juni i år. :(

Schiller sa...

Det har hänt mig med, gjorde av med 570 kr på nått som hätte "rate that joke" det var inte så trevligt :(

spelar ni nån gång i en nära framtid i Upplandslän skulle betyda allt för mig och mina landsmän

Little W. sa...

naaw stackare :/
Wixawin borde ha spö... Nu har både jag & 3 kompisar fått sån där jävla Wixawin-frågor till mobilerna... SÅ jävla störande.

Annars hoppas jag att du & CO har det bra ;) /Little W.

Anonymous sa...

Tja,(jag igen. Är i behov av ett snabbt svar) Det är så här jag och mina kompisar gör ett filmprojekt i skolan. Vi undrar om vi får er tillåtelse att använda en av era låtar? T.ex. "Övningsköra" eller "Kasta sten" eller dylikt..

MVH / Alex

Anonymous sa...

Dem djävla wixawin har snott pengar av mig med, ca 200 spänn i mån sen i juni.

Jag har definitivt inte gått med i deras frågesport så antingen har nån lånat min mobil och gjort det eller så har dem själva gjort det dem asen.

sjukt irriterande e det iaf...