onsdag, december 03, 2008

Legalize it!

Damn vad lite det skrivs här. Kan knappt tro det är sant att mitt hatbrev till Wixawin var det senaste. Usch. Snart jul och allt. Nej, det är inte okej. Jag har inga pengar att köpa julklappar för heller. Man är inte direkt tusenlapps-rik (märk väl att jag inte valde ordet miljonär) efter att ha lagt sitt liv i händerna på ett band. Men, jag klarar hyran. Inte juklappar. Eller nåt blir det väl. En SMK-tshirt till släkten. Ah! Vilket delikat tar mig till nästa punkt:

SMK SKICKAR T-SHIRTS TILL BALTIKUM!

Japp, sant så sant. Vi har skickat alla t-shirts vi hade på lager, dvs det gamla lagret, allt som inte var American Apparell, till Estland! Eller Lettland, typ. Inte Litauen, så mycket vet jag. Men, det har vi gjort i alla fall. Bra va? Medans jag sitter här och försöker komma på ursäkter till familjen varför de inte fick nåt, så sitter 200 små barn med SMK-tröjor där borta och vet inte ens vad musik är för något. Det är vad jag tror med hela mitt hjärta i alla fall. Och det känns ju rätt bra. Hur julen än går så vet jag att 200 balter har åtminstone en ny tröja. Oh, yes.

Så till den dåliga saken: Schweiz legaliserade inte gräs. Det är den dåliga saken. Men det drabbas ju inte vi i Sverige av så mycket eftersom det redan är jätteolagligt att röka hasch och gräs här. Men hör detta alla ni som läser denna blogg! Alla ni som fortfarande är unga! Alla ni som inte tar mig för en rastahårig, munkjackeklädd sluddrare! Eller kanske snarare alla ni som tror det... I alla fall:

Känner du att du vill slåss och bråka när du dricker sprit, ja då kanske du ska börja röka gräs istället. Då vill du sitta i soffan och äta muffins istället.
Om vi bytte ut alla hustrumisshandlares sprit mot hasch så skulle vi snart ha ett gäng väldigt trötta och sköna typer som inte skulle röra sina fruar, så länge det inte handlade om att klappa dem på huvudet och fnissa.

Så, kära vänner, avslutar jag detta historiska blogginlägg där jag liksom många andra vita män som gått i skolan, har en snygg flickvän, har en bra relation till sin familj, kan laga god mat och lever utan bidrag, så, avslutar jag det.

15 kommentarer:

Anonymous sa...

haha vilken avslutning ja precis så är det ju. blogga mer för fan!

Little W. sa...

Jah! Äntligen! Jag har typ kollat på eran blogg varje dag ett tag, men nu äntligen! Tjoho lycka alltså!! xD

Hoppas att ni har det bra & jag säger som den där anonyma personen sa: Blogga mer förfan! x) <3

Johan sa...

Vart kan man köpa era t-shirts? Hittar inga på djurandmir.se :(

Bjorn of SMK sa...

Snart kan man köpa tshirts på nån annan adress, vi ska försöka göra det lite proffsigare... hur nu det ska gå till?

Mr. Christer sa...

Jeg vil have en af de der SMK t-shirts!

Anonymous sa...

väldigt visa ord herr björn, legalize it!

Alexander sa...

Jag kommer nog allt ihåg att detta diskuterades i sommras på hultan.

Hellre att avsluta kvällen med att kräkas och att tro att det kommer bin ur häcken än att sluta kvällen med att råka i bråk med en gladiator efter att man slängt sig i en isande kanal för att tjäna 15 minuter.

edvin sa...

min farsa kom nyss in och sade att att det jag lyssnar på är "crap". han skulle kanske behöva lite gräs, eller vad säger ni? :D

Isabelle sa...

meh faan.. björn har du flickvän?
craaaP.. eller asså kul för dig!
Fan :)

Erik sa...

SMK goes konservativa. Så skulle jag kunna skriva: "MEn, hasch är ju olagligt, uppmuntrar du till brott nu?"

Men de gör jkag inte, för jag tycker om hasch. Ha de bra SMK. Skriv mer

Bjorn of SMK sa...

Alexander: HAHA! Det hade jag nästan glömt, var det Atlas eller vem fan var det? Jävligt kallt i vattnet i alla fall.

Bessi sa...

Jag låg å lyssna på kasta sten 6000gånger i rad å kunde inte sova på hela natten å hade match nästa dag å blev arg. sen vann vi å då blev jag glad. Er förtjänst tycker jag!:)

Kommer ni till hultsfred eller arvika i sommar? jag har aldrig sett er live å skulle vilja göra de..

synthpopper sa...

Björn, ditt sätt att skriva påminner starkt om Doulas Adams'.

victor sa...

Haha, plus att kreativiteten ökar så jävla hårt efter du har rökt en joint.. till exempel musik

peace
rasta
lol

Anonym sa...

Du är en klok man Björn!