söndag, december 14, 2008

Jag ligger förvirrad i sängen och kollar på Napoleon Dynamite på fyran. Den filmen är så sjukt lol så jag passar på att liveblogga mig igenom filmen.

13:30 Ja, då har filmen börjat då. Napoleon Dynamite är nog den ultimata filmen att se och uppleva när bakfyllan, liksom, avtar.

13:33 Allt är så sjukt sjuttis i filmen, det är bara chat och internet som bryter mönstret.

13:35 Skönt att översätta "Lucky" till "Fy fabian, alltså". Lyckat, "fyran".

13:39 You're mom goes to college är by far den mest citerade repliken som jag och Björn droppat från filmen. Kanske ska börja använda den igen och förlöjliga sig ordentligt.

13:42 Happy Hands Club. Det har jag aldrig uppmärksammat förut.

13:45 Fan vad sugen jag blev på att testa Tots. *Bakismunchies*

13:51 Trivia: Jon Gries som spelar Uncle Rico, skådespelar även som Benjamin Linus' far i Lost. Fan vad jag cravar Lost.

13:58 Skönt att det bara äts enbart kött hemma hos Napoleon's och Kip's.

14:00 Off-topic: Nu blev min nerladdning av gårdagens Conan O'Brien klar. Björns flickvän Moa använder samma port som jag på BitTorrent. Hej IPRED, förresten!

14:03 Kan det inte bli reklam igen så att jag kan dra till köket och haffa en macka?

14:11 Nu skulle man haft lite ägg.

14:20 Mycket har hänt sen sist! Kim var förbi och lånade min iPhones Åberg för att fota stöket i Konsthallen, och Beebop kom precis hem och Tommi gick upp. Anyhow's så lollade vi riktigt högt nyss angående, off-topic, på fulöversättningar i Simpsons. Beebop berättade att i en scen när Homer ringer upp en lärare så säger han "Hello, Dean. You're a stupid head". Då har det översatts till "Hej, har du vaj på snuskulan?" Sjukt lol.

14:26 Åter till filmen: Mjölksmakarscenen är så sjukt surrealistisk. Varför spelades den in? (Update: Beebop är upprörd över den scenen.)

14:41 Ordet böljande använder man inte så jäkla ofta.

14:46 Nu äter man jultallrik. Björns mor var här i förrgår och lassade av 20 kg julmat så nu tippar jag på att det kommer upplevas minst 5 förstoppningar innan julafton. Tio dar kvar!

15:01 Dags för eftertexterna! Och slutscenen efter det.

15:03 WTF! TV4 klippte filmen mitt i eftertexterna. Ingen slutscen for you!

3 kommentarer:

Dr. Zapp sa...

"Do the chicken have large talons?"

Mikael sa...

åh fy fan jag såg också den filmen

dennis sa...

Kul att någon annan också gillar Conan!