torsdag, juni 18, 2009

Tiger Woods.

Hejhej.

Idag ska jag berätta hur en vanlig dag ser ut för mig. Många skiter ju såklart helt och fulkomligt i hur en sån dag ser ut, men det är väl egentligen det mest väsentliga med att blogga överhuvudtaget... att skriva en massa skit som folk på 90-talet hade avfärdat som högfärdigt skryt och tråkigt dravel. Men. Nu är det snart 10-tal igen och alla vill veta vad alla gör hela tiden. Facebookstatus, Twitter, Morsan i Linköping och Stekarfingret. Youtube och Flickr. Myspace och Helgon och Skunk och Yousendit och Filecentral och Sprenda och Zippyshare och Whoa! och Helgon. Och så vidare. Allt ska alla veta. Men det är okej. Det gillar vi. Ett år kvar tills folk man känner börjar dyka upp på Redtube och Pornhub där de runkar framför sin Kjell-&-Company-Webcam. Men sånt är livet. Så är det. Och jag ser fram mot det. Så här ser en dag ut.

11:34 - Mobilen ringer. Snooze till:

14:14 - Går upp. Drar av sig pyjamas, på med kalsonger och t-shirt. Varför? Jo för att min rullgardin har gått sönder så man måste stå på en pall och dra upp den med händerna varje morgon. Emil som äger kisoken precis nedanför och mittemot måste ha sett mig, men jag tror han är en god herre som inte glor på halvnakna pojkar i fönstret runt middagstid. Plus att mina växter nog är i vägen. (Tomaterna tar sig.))

14:16 - 14:46 - Läser mails i smk@djurandmir.se, det brukar vara typ 20 på morgonen, 40 på eftermiddagen och typ 30 till på kvällen, men det kommer vi till.

15:00 - Någon slags lunch, eller middag. Idag två veckor gammal kålpudding, som jag inte orkat värma än (klockan är 21:11).

16:00 - Tiger Woods Swedish Girlfriend Golf Tour 2010! Jag, Joni och Beebop spelar golf. Jag har sämst poäng, men knappar sakta in.

17:00 - Kollar audionews.ru, waffles.fm och ilovetorrents.com. Ratio är allt.

Sen är det lite ovisst vad jag gör i några timmar. Men det brukar oftast vara för sent att göra nåt vettigt i stil med att gå på stan och handla saker. Men med tanke på hur sällan jag gör sånt så vet jag inte riktigt varför jag ens tar upp det här. Faktum är att jag inte vet exakt vad jag strular bort min tid med i några tider, men försvinner, det gör timmarna i alla fall.

21:00 - Går till studion. Sitter med musikaliska saker. Röker pipa (har precis investerat drygt 300 SEK i en fin pipa!).

05:00 - Går hem, eller sover över i studion.

(Om jag går hem: Tittar på film i 1 & 1/2 H varken mer eller mindre.)

06:30 - Sover.

Och så börjar hela skiten om, och om igen.

Hoppas detta varit intressant för någon, nån som ville veta. Nån som undrade vad de skulle göra efter skolan. Men nu vet ni i alla fall vad jag gör. Vad jag gjort efter skolan, typ. Jag har även jobbat ett år på en fabrik, gått två år på konstskola och bott en stund i Berlin under miserabla omständigheter. Men nu är det över. Ja, nu är det över.

4 kommentarer:

Anonym sa...

vad tycker du/ni om er spelning på midsommarfestivalen i emmaboda? :)

Bjorn of SMK sa...

varför undrar du det?

Anonym sa...

fick ni tag på fanskapet som slog frej?

Anonym sa...

fanskapet ska fan ha en medalj enligt mig!