torsdag, juli 16, 2009

Festivalsommar!

Sitter här och äter en stilla frukost på det gamla upptinade brödet jag bakade för två månader sedan, ett bröd som tog en månad att baka allt som allt; helt oförståeligt.

Men där, mitt i frukosten, dyker Joni upp och berättar att Den Svenska Björnstammen spelar innan City på Emmabodafestivalen, och Adrian Lux spelar efter oss. Så var den stilla frukosten över.

För alla er som missat det så kastade alltså nån Gudmundur, Det Snälla Spöket på Facebook, en mikrofon i hövvet på Frej under vår midsommarspelning där. Och sen räjsade Adrian Lux-bandet iväg fort som råttor, i deras råttbil. Och nu ska de spela preciiiis efter mitt lilla fina extraband City.

Men. Slå en mikrofon i skallen på nån i det bandet kommer inte bli aktuellt. Med lite tur kommer den fule, ljushårige stroppen inte följa med alls.

Man hör så mycket. Man vet så lite.

11 kommentarer:

Anonym sa...

ska smk besöka emmaboda tro? :)

Jacob sa...

av vilken anledning kastades micen i huvudet på frej?

Anonym sa...

för att den fete i adrian lux ville att bandet(smk) skulle gå upp på scen när de spelade. men det vart misslyckat så han fick ett utbrott-kastade micen i huvudet på frejsan.

Anonym sa...

Micken heter det.

Anonym sa...

Frej fick vad han förtjänade...

emmabodafestivalen sa...

c'est la vie, skärp er nu killar...

vad försöker ni åstadkomma med den här outningen?

självklart finns det en del ljusskygga anekdoter om er och ert entourage också - ställ er inte och skjut kulspruta i glashus, håll det där skitsnacket för er själva istället.

sluta bete er som rädda dagisbarn och gör skäl för ert gruppnamn

eller:

glöm det bara!!!

ni förlorade precis ett fan

ha det

Marcus sa...

vad hette den nya låten som ni lirade på hultsfred?? så satans fet!

Anonym sa...

skärp dej själv du pucko som kallar dej emmabodafestivalen eller vill du att jag ska komma och dunka en mick i skallen på dej ?
jag kan som avslutning pissa på dej också om du är så dum så du tycker att det är ok att en idiot springer upp på en scen och skadar en artist.

klart den idioten ska hängas ut.

att sen emmaboda tillåter att idioten får komma tillbaka och spela är ju en skandal i sig.

Linus sa...

''emmabodafestivalen'', jag tror att du har misstagit oss för några som bryr sig.

Anonym sa...

den feta i adrian lux? Är det inte bara 1 hobby-dj som ingår där?

Anonym sa...

Tycker alla som passerar denna kommentarsida borde besöka vi möts i skogen. en festival mitt i östergötlands skogar! googla lite så hittar ni vad ni söker,