onsdag, augusti 12, 2009

Överskrift.

Det glider moln över Stockholm idag. Och det blåser. Om tre timmar ska jag glida in på Universal Publishing med ett höganäskrus i svångremmen. Men innan dess måste jag äta något. Något gott. Något GI. Något low cal. Något no sugar added. En bit Metro kanske. Gratistidningen.

Stal visst en löpsedel innan taxin hem från F12 igår. Prinsessan Maddelän ska ju gifta sig. Ännu en brathora ur leken på Stureplan. NEJ MEN VAD FAN SKRIVER JAG!? Så får man inte skriva om det blå blodet. Men håll med om att det är jävligt trist att hela jävla kungahuset är ett gäng jävla bratz som luktar jävla Hugo Boss och har Björn Borgkalsonger. Hade åtminstone en av dom haft Chucks och lyssnat på minimal hade jag varit nöjd. Eller varför är det inte lag på att kungafamiljen måste se ut som Village People. En av varje. Så att alla svenskar blir nöjda. Det skulle jag salutera.

Nu ska jag somna på soffan en stund.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Eller varför är det inte lag på att kungafamiljen måste se ut som Village People. En av varje. Så att alla svenskar blir nöjda. Det skulle jag salutera."

Det bästa jag läst idag! Tack Björn för dina förslag på förbättring av samhället.

Anonym sa...

Kungafamiljen är skön. Speciellt kungen.