onsdag, augusti 26, 2009

Spelning i Linköping.

Igår rullade det upp en polisbil framför stackars ensamma mig. Två konstaplar. En man och en kvinna klev ur. De gick fram till mig som satt på en liten mur. Jag frågade om de skulle plocka mig. De replikerade med att det fick deras kollegor avgöra.

Deras kollegor stod femhundra meter bort och pratade med Frej och några som hade bråkat med några Jediriddare och en Darth Vader.

I alla fall så sa de att jag hade förespråkat narkotika på scen, vilket var korrekt. De undrade när jag hade rökt något senast och jag sa två veckor och fyra dagar sedan. Fast det var snarare två timmar och fyra minuter. Så, de undrade vad ett urinprov skulle ge för svar om jag följde med till stationen. Jag sa att det fick man väl se när de hade gjort det. Den kvinnliga polisen avvaktade lite för att se vad som hände med Jedihistorien, så jag och den manlige polisen talade en stund. Jag sa att jag ville bli polis, men då sa han att jag nog inte hade rätt attityd för det gentemot vad som var lagligt och inte. Jag sa att fler poliser borde ha min inställning.

Plötsligt kom den andre polisen tillbaka och sa att jag borde köpa en lott. Va? frågade jag. - Köp en lott, sa hon igen. När jag frågade varför jag skulle köpa en lott sa hon att de inte skulle plocka in mig.

Sen åkte de iväg.

8 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha det bästa jag läst på länge.. se bara till att inte torska, för alla vill ju har mer smk spelningar.. inte ha smk bakom lås å bom hahaha

Dennis sa...

haha! du hade då allt riktigt flyt :D och fan va dryga alla poliser är! klart dom ska ha samma inställning som dig :D

Elin-san sa...

-Köp en lott, get of the hook!
Böhöhö.

Andrea sa...

Poliser i Sverige är sadister.

Anlo sa...

Haha! "Jag sa att fler poliser borde ha min inställning." Fantastisk!

Anonym sa...

Jag kom på en sak som du saknar: förstånd. Jag hoppas du inser att ungdomar läser detta och tycker du är skithäfftig. Personligen tycker jag att du är riktigt korkad och för att kunna predika för cannabis bör du ta en stund och läsa forskningen kring psykoser som kan drabba den som använder NÅGON typ av narkotika. Du som artist borde veta bättre! FY!

Josefine sa...

Trevlig historia!
Rubriken tyder ju på att den hade något med en spelning i Linköping med att göra, så jag undrar vart? när? och Hur var denna spelningen????
och framför allt varför inte jag var där? men det kan ju så klart inte ni svara på.

Anonym sa...

Tråkigt att dem ska identifiera sig med huvudroller från amerikanska polis filmer bara.