tisdag, september 01, 2009

Se och hör.

Först och främst har jag kommit fram till att jag nog ska tagga ner lite på mitt predikande om cannabis. Jag blir alltid lika axelryckigt suckande av demonstrerande ungdomar som vrålar Stoppa Det Ena Och Det Andra. Kanske för att jag håller på att bli gammal, men eftersom jag alltid varit mer eller mindre likgiltig till att vädra sina åsikter när de i slutändan bara kommer visa vad du själv tycker, och inte göra något som helst avtryck i samhället förutom att ett gäng pensionärer hytter med näven efter dig för dina kängor och din piercing. Man skulle väl kunna säga att jag helt enkelt inte tror att det går att ändra på små attityder. Inte sagt att jag inte tror att det går att förändra samhället till det bättre.
- Dock sagt att jag inte tror att opinionen mot cannabis kommer svänga i Sverige. Något som om jag är sann mot min övertygelse alltså betyder att jag helt i onödan får snuten efter mig för något som jag alltså i grund och botten är ganska säker på inte kommer förändras. Framförallt inte genom att en halvfull kille som jag på en scen.
Såhär har nog folk som jag reflekterat i alla tider och det är väl därför vi står och stampar i ett överförmyndarsamhälle som propagerar mot en hel livstil. Men, likt tusen innan mig sällar jag mig till normen och går och tar en kopp kaffe till.

Först och främst skrev jag högst upp, men det blev visst bara uppgiven knarkpropaganda som vanligt. Sweet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

bajs är knark.

L sa...

En spelning i Stockholm utan åldersgräns vore fett. Puss.

Neogeo sa...

En polare rökte fett mycket hasch under ett par år, sen försökte han tagga ner och fick då fett mycket lugnande.

Sen dog han... Orsak officiellt inte känd men antagligen självmord.

Öl/sprit/vin är inte heller att underskatta, det är vad som är lagligt i detta samhället och även om det det kanske ger det fetaste partyt så ger det heller inte en psykisk meltdown på samma sett.

PS: Kommer ni till Strömstad i år?

Bjorn of SMK sa...

Att röka fett mycket hasch är inte något jag rekommenderar. Att röka lite hasch då och och då, det rekommenderar jag.

Öl/vin/sprit ger måhända det fetaste partyt, men hasch ger det softaste partyt.

Nog om detta. Ne, inget Strömstad i år. The Cod har bytt ägare.