tisdag, mars 09, 2010

Bad bad.

(Medley i Linköping.)Hej.

Jag heter Björn och jag flyttade mitt kort från er anläggning i Norrköping till Vasalunds i och med att jag flyttade till Stockholm vid årsskiftet.

Jag vill bara framföra att jag tycker anläggningen i Norrköping var helt fantastisk på alla tänkbara punkter. Gym, bassänger, relax, ljus, atmosfär.

Det var därför extremt tråkigt att träda in i Vasalundsbadets lokaler där standarden är trettio år äldre, färgen lossnar och allt över lag är så långt man kan komma från bilderna i raden ovanför rutan jag skriver detta i.

Det tråkiga var nu att jag skaffade mig ett årskort två månader innan jag flyttade till Stockholm i tron att allt skulle se ut som jag fått för mig att Medley såg ut. Att ni hade någon generell standard. Nu ser det snarare ut som lokalerna förvaltas av en vitrysk cigarettsmugglare. Och jag kan inte avskriva mitt årskort och får således betala för detta varje månad. Dessutom 20:- mer än vad himmelriket i Norrköping kostade.

Det här är mina synpunkter i alla fall och jag tycker det är extremt synd att Vasalundsbadet får kallas Medleyanläggning så som det är i dagsläget.

Mvh Björn Anders Nilsson

PS. Kan inte nån på erat kontor avsluta mitt årskort i smyg så jag kan välja ett gym och bad som man inte blir deprimerad av?

4 kommentarer:

Simpelito sa...

Kommer bli så jävla grymt ikväll.
Säljer ni merch?

Spansk Förhoppning sa...

Tyvärr blev det riktigt dåligt igår kväll. Vad var det som hände?

Anonym sa...

SLAGSMÅLSKLUBBEN TILL ARVIKA!!!!!!
:(

maria sa...

Oj.. om Vasalund är sämre än Nkpg måste det vara riktigt jävla illa. Själv tycker jag väl inte att det är det fräschaste stället jag varit på..