tisdag, mars 02, 2010

Oslo, Oslo! Reklam, reklam!

Idag berättade gubben som kommer hit till vårt hus och fixar saker att oljan är slut, och att det är därför det är så jävla kallt i huset. Men det skiter vi väl vi i, kanske, eftersom vi ska till oljans hemland. Norge!

Tjena Norge!

Är det några norrmän som läser den här bloggen? Om det nu är det, och du dessutom bor i Oslo och undrar när vi kommer och spelar där nästa gång, så kan jag berätta att det gör vi i morgon. På Rockefeller. Så kom dit. Vi kommer erbjuda en enastående show med självlysande bubblor, självlysande konfetti, självlysande dräkter, självlysande smink, självlysande lampor och mycket annat som inte är självlysande, men lik förbannat så jävla tufft att vi bara måste ha med det.

Ta med era bästa vänner så tar vi med oss den enastående Per Hammar! Och Den Svenska Björnstammen! Det kommer bli fantastiskt! Helt fantastiskt.

Med varma hälsningar, Björn Anders Nilsson

5 kommentarer:

Carl sa...

Jeg leser!
Og gleder meg til i kveld!

Elin-san sa...

Live after death tour till Polen!!

Wroclaw vill också se självlysande bubblor, dräkter, lampor och smink!
och dansa runt till SMK & Den svenska björnstammen!
Arrrrgh*

Annie sa...

Vi har olje i Bergen og...Skal kaste litt opp på scenen i kveld som dere kan ta med hjem. Blir fett!

Lotte sa...

VI VILL HA SMK TILL UNGERN!!!!!
Är ju så jävla typiskt att varenda gång man kommer hem till sverige så har ni precis spelat där så då får ni faktiskt ta ert pick och pack och komma hit!

Richard sa...

Jeg satser på at dere spiller i Oslo igjen snart. Fikk med meg Studentersamfundet og Rockefeller i fjor høst. Man vet at man er garantert en fantastisk konsert, og håper dere kommer tilbake til Oslo igjen siden jeg gikk glipp av forrige ukes konsert :\