måndag, oktober 22, 2007

Måndag i Norrköping.


Jag och Beebop sitter och lyssnar på Belle & Sebastian för första gången på trettio (30) år. Känns det som. Förutom denna musik är det tyst. Såhär umgås vissa nuförtiden. Den ene sitter vid sin dator och den andre vid sin. Den ene skriver en blogg och den andre kollar nåt mystiskt forum. När jag började tänka på det så slog det mig att jag ju inte skulle vilja ha det annorlunda. Kanske är det som när man upptäcker att man inte behöver prata med sin flickvän jämt för att verkligen uppskatta att hon bara är där. Kommer man till en sådan gräns även med vänner där man inte behöver umgås för att trivas i sälsskapet.
Och när jag tänker på det så har jag nog egentligen kommit fram till detta för ganska många år sedan.
Och i och med denna återupplivade tanke i mitt huvud så borde jag egentligen sudda bort det mesta ovan och relatera till nåt annat relevant. Och där stöter vi på problemet att det inte är så mycket som är relevant.

Så vad jag egenligen tänkte skriva om var ju Imelda Marcos. Hon hade mer än 3000 skor!

1 kommentar:

Tokfint sa...

Om man i snitt räknar med att ett par skor kostar runt en 5 tusing och multiplicerar med 3000, så blir det alltså 15000000. För det hade man kunnat åka jorden runt 500000 gånger,+ köpa 83333 piggelin, + 555,5 bib:s.
Vad skoj.