torsdag, oktober 01, 2009

Maskinen - Dansa med vapen.

När vi var i Brasilien kom vi till jävligt skuggiga områden. Barn dansade med vapen dragna i luften och hade små barnanpassade bord där dom sålde kokain. Vi har gjort en maskinenlåt med en brasiliansk superstar. Marina Gasolina är en av dom få personer som man verkligen inte kan dra ögonen från när hon gör lite vad som helst. En klassisk stjärna helt enkelt. Allmänhetens intresse är ju draget till sensationsjournalistik som vanligt, finns där mycket brott och droger så får den ett gangsterromantiskt skimmer av svennar som aldrig gått mot röd gubbe. SOM HÄR



Jag åkte dit, naiv i hågen av kärlek till musiken. Eller åkte och åkte taxichaffisen vågade inte köra hela vägen, vi blev släppta på behörigt avstånd från otäckheterna.OOOOUFFF vilken fest det var. Redan tvåhundra meter från högtalarna fick man leta efter kvitton i fickorna som man kunde blöta upp i munnen och sticka in i öronen, volymen var högre än något jag tidigare hört. Vid högtalaväggen som tornade upp lutade sig sjuåringar, helt obesvärade av volymen mot högtalarna.

Du måste höra låten vi spelade in. Köp den på Itunes.



Maskinen - Dansa med vapen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dansa med vapen är riktigt riktigt bra! Kan knappt hålla mig tills "Boys II Men" släpps den 4:e, om jag inte har fel för mig.

Grundaren sa...

du har inte fel

Anonym sa...

När kommer videon till dansa med vapen ut?

Simon sa...

http://www.youtube.com/watch?v=wJxWPTxFywM

Dansa Med Vapen videon

Anonym sa...

http://what.cd/torrents.php?id=599823