onsdag, november 04, 2009

The Fitness


Vad fan gör ni för att hålla er i trim i den ljumna höstbrisen va? Hur blir ni av med sommarens mjuka ölmage? Har ni såna där klämhandtag som kompisars storebröder alltid hade när man var liten? Skiter ni i att ta hissen och går upp för trappan?

Jag, Beebop och Kim har skaffat oss häftiga små blå kort som man håller upp framför en liten läsare som öppnar en grind. Bakom grinden finns ett stort badhus med rutschbanor, ångbastu, motionscyklar, löpband, vikter, stretchmaskiner, bassänger, bubbelpool, skåp, hopptorn, kallbad och simglasögon. Det är helt fantastiskt vad de lyckats klämma in. Och allt detta nyttjar vi. Kryssar mellan pensionärer i motionssimmet, torkar bort svettfläckar från sitsarna på otaliga mystiska maskiner som på något sätt tränar alla muskler, i hela kroppen.

Om du likt många andra är tjuriga på de skyhöga priserna festivalerna tar för sina biljetter nu för tiden så kan ni ju alltid trösta er med att dessa pengar nu betalar sportskor och mjukisbyxor åt ditt favoritband.

Det värker i hela kroppen, det ska jag inte sticka under fåtöljen med, och nu blir det en sväng ner till den lokala puben för en fet öl. En dryck jag lärt mig älska under årens lopp. Nåväl, som sagt, först en öl, sen en taxi ut till inspelningsvillan. Vi fick en tjugokilos synt hitskickad från ryssland idag. Så fort vi luskat ut vad LFO, release och output heter på kyrilliska, eller ryska, kalla det vad du vill du, så har ni nog snart en ny platta med vår orkester i din näve. Eller kanske snarare på nedladdning. Hell, yeah.

8 kommentarer:

SARA ARVINI sa...

gut. sehr gut björn.

GRIM sa...

Hahah XD

Yo Beebop, såg du videobloggen jag o Isak gjorde från Norrköping?

Lenkh1: http://www.youtube.com/watch?v=uSve7nEScgg
Lenkh2: http://www.youtube.com/watch?v=r8vmIwwhiAs

/ http://GRIM-Nyberg.blogspot.com

HC Andersson sa...

Gött mos SMK! Ett friskare SMK = ni lever längre = ni kan hålla på att underhålla oss tills ni blir typ 70 år = svinbra!

Var själv uberdatanörden fram tills förra året men nu tränar jag taido, joggar, motionscyklar och wii fittar. Det värsta är att det börjar bli riktigt roligt!

Köp en billig spikmatta o ha re bra!

FlygandeS sa...

Snygg tjej på bilden

Starla sa...

Yoyo! Vilken server spelar Beebop på? Finns någon snubbe med det namnet som jag raida med idagm

Katrin sa...

lika roliga som alltid :=

Anonym sa...

yes yes yes! Tolkar detta som att vi har en skiva att vänta nån gång i vår?!

Fredrik sa...

Polivoks eller? Nä, den väger väl inte 22kg. Ser fram emot nytt material och hoppas att ni besöker Örebro igen!