onsdag, oktober 13, 2010

Älgjakt.

Idag skulle vi ha börjat mixa vår nya skiva. Eller vi och vi, inte allihop för jag har varit i Dalarna över helgen och plockat svamp. Det var älgjakt och man kunde knappt gå in i skogen för all älg de sköt. Första dagen sköt de fem stycken. Dessa hängdes upp i ladan bredvid huset jag var i, och sen saltade de skinn på ängen utanför. SJälv satt jag inne och åt potatis som jag å min tjej satte i början av sommaren. Och åt sill. Jag köpte med mig en hink matjesill hem.
Andra dagen sköt de tre älgar. Så jag gick ut strax innan det blev mörkt och hittade sex kantareller.
När jag kom hem idag hade det blivit borsjtjmiddag isället mixning så nu väntar vi lite med det. Och under tiden vi väntar åker vi till Island och spelar på torsdag. I två dagar spelar vi och sen åker vi till Frankrike och spelar. Och sen åker vil till Norge och spelar efter det. Och är det inte Dreamhack typ efter det?
Hm... jag måste be Uno påminna mig om att jag ska skicka affischen i 300 dpi till tryckeriet... jaja. Det där ordnar sig säkert.

6 kommentarer:

THREMP sa...

en länk angående svamp vs älg och därtill förenlig verksamhet.. http://hannes2peer.wordpress.com/2010/10/12/ockupationen-av-skogen/

HC Andersson sa...

När, var och framförallt hur ska ni spela i Norge?

MVH

Anonym sa...

Hallå litta.
Ni borde skaffa er en egen meny på Max.
Dom har ju olika mål, maxmål, orginalmål.
Det borde finnas ett slagsmål också.
Tänk så fint.
& nej, jag är inte en överviktig, finnig och äckligstalker.
Jag skriver bara onödigt långa kommentarer om något jag tänkt på i en vecka.

Ni är bäst.
Puss på er.

Fanny sa...

Er blogg förgyller mina dagar och nu har mitt liv varit lite mörkt i 2 månader. Blogga :)

André Solberg aka ProFreak. sa...

Uppdatera lite oftare och vi läsare skulle vara grymt glada!
Eftersom vi, eller åtminstone jag lyssnar på eran musik VARENDA dag. Ja, true story told.
Såg er på dreamhack och vart totalkär i musiken!
thxbai :)

André Solberg, again. sa...

Hade chansen att få träffa er när ni var i logen på DreamHack Winter 2010 pga att min syster jobbade där, hon heter Natalia men ni kommer säkert inte ihåg. Iallafall så den sekunden min syster gick med min vän Adam så kom en kompis och distraherade mej så jag såg aldrig vart min syster gick, tyvärr så fick jag inte träffa er då. Ogillar timingen som min kompis hade, att han just skulle komma och distrahera mej precis då! Nåja, får väl hoppas på en chans till.