onsdag, december 15, 2010

Juletid.

Snart är det jul och vi fick just de sista färdigmastrade låtarna till nya skivan. Den har än så länge inget namn, men vi funderar. Alla låtar har inte ens färdiga namn. Det blir nog inte riktigt samma buskisanda på namnen som till de senaste skivorna. Men bra ändå.

Nyss satt vi i köket och drack glögg och försökte komma på vad klädmärket till jackan som Frej kommer skippa ut via Musikhjälpen den 16 december ska heta. Den kan man buda på, den är snygg. Man kommer också kunna få tag i en låt från skivan på ett USB-minne som ser ut som guldtacka. Show Me Your Pizza heter den. Men det kommer komma en blogguppdatering om allt snyggt och tufft skit man kan få tag i.

Tills dess kan man titta på Björns (mitt) andra band City's nya låt. Eller låten kan man inte titta på, men man kan kolla på videon. Himla trevligt.

(Redigerar inlägget...)

ÄH! Det blev ju helt fel det där. Klicka på videon så kommer ni till youtube istället. Det är nåt fel på proportionerna, eller den klipps ju helt fel. Pff.

2 kommentarer:

GRIM sa...

I "inbäddningskoden" så står det pixel måtten "640" brukar det stå, ändra det till "400" (det står på två ställen) bara helt enkelt så ska det synas.

Good shiz!

kevalajnen sa...

Var fan har ni erat Minecraft skin?! D=